Informació i reserves:
turisme@arbocenc.cat

Pack Ruta Modernista

Pack Ruta Modernista

Pack Ruta Modernista

Vine i descobreix L´Arboç, vila Monumental i modernista, Terra de Bon Vi i de Puntes al Coixí (grups mínims de 20 persones)

Programa

  • Ruta Modernista 1. Esmorzar i visita guiada a la cooperativa agrícola. Degustació de vi i cava. Fundada l´any 1919, la Cooperativa de l´Arboç ha anat evolucionant fins a convertir-se actual-ment en una cooperativa de segon grau
  • 2. Visita guiada a la Giralda de l´Arboç. El conjunt alberga reproduccions a menor escala de la Giralda, la torre de la catedral de Sevilla, amb una alçària de 52 metres, a més del pati dels lleons de l´Alhambra de Granada i el Saló d´Embaixadors de l´Alcàsser de Sevilla.
  • 3. Visita guiada al Museu de Puntes al Coixí. L´artesania de les Puntes al Coixí ha estat una de les activitats que més renom a donat a la vila, arran de les tècniques desenvolupades fruit de generacions de pràctica d´aquest art manual.
  • 5. Visita guiada al centre històric de l´Arboç. És el centre neuràlgic de l´Arboç i acull un bon nombre d´atractius turístics. Encara es conserven algunes cases d´origen medieval al costat de construccions neogòtiques, modernistes, noucentistes i neoclàssiques de gran valor arquitectònic.
  • Ruta Modernista 6. Església de Sant Julià. D´estil barroc, consta d´una sola nau de 40 m de llarg per 20 d´ample i la volta s´aixeca 20 m del terra. La façana i les dues torres, de 28 m d´alçària, pertanyen al renaixement tardà. El campanar es de planta octogonal. Alberga al seu interior la Capella dels Dolors, on es poden admirar les pintures francogòtiques que decoraven l´absis de l´antiga església. Van ser pintades entre 1.309 i 1.315, i destaquen pel seu gran valor iconogràfic en ser de les poques pintures al fresc que es conserven a Catalunya d´aquesta època.

Visita guiada als principals atractius turístics de la vila amb degustació de vins i dinar inclòs. Grups mínims de 20 persones. A/e turisme@arbocenc.cat Tel. 977 167 725