Informació i reserves:
turisme@arbocenc.cat

Pack Ruta Modernista

Pack Ruta Modernista

Programa

  • Ruta Modernista 1. Esmorzar i visita guiada a la cooperativa agrícola. Degustació de vi i cava. Fundada l'any 1919, la Cooperativa de l'Arboç ha anat evolucionant fins a convertir-se actual-ment en una cooperativa de segon grau
  • 2. Visita guiada a la Giralda de l'Arboç. El conjunt alberga reproduccions a menor escala de la Giralda, la torre de la catedral de Sevilla, amb una alçària de 52 metres, a més del pati dels lleons de l'Alhambra de Granada i el Saló d'Embaixadors de l'Alcàsser de Sevilla.
  • 3. Visita guiada al Museu de Puntes al Coixí. L'artesania de les Puntes al Coixí ha estat una de les activitats que més renom a donat a la vila, arran de les tècniques desenvolupades fruit de generacions de pràctica d'aquest art manual.
  • 5. Visita guiada al centre històric de l'Arboç. És el centre neuràlgic de l'Arboç i acull un bon nombre d'atractius turístics. Encara es conserven algunes cases d'origen medieval al costat de construccions neogòtiques, modernistes, noucentistes i neoclàssiques de gran valor arquitectònic.
  • Ruta Modernista 6. Església de Sant Julià. D'estil barroc, consta d'una sola nau de 40 m de llarg per 20 d'ample i la volta s'aixeca 20 m del terra. La façana i les dues torres, de 28 m d'alçària, pertanyen al renaixement tardà. El campanar es de planta octogonal. Alberga al seu interior la Capella dels Dolors, on es poden admirar les pintures francogòtiques que decoraven l'absis de l'antiga església. Van ser pintades entre 1.309 i 1.315, i destaquen pel seu gran valor iconogràfic en ser de les poques pintures al fresc que es conserven a Catalunya d'aquesta època.

Visita guiada als principals atractius turístics de la vila amb degustació de vins i dinar inclòs. info@larbocturistic.cat 977 993 601