Informació i reserves:
turisme@arbocenc.cat

Per a visitar el Castell de la Santa Creu de Calafell cal trucar al telèfon 977 694 683 o bé enviar un correu electrònic a calafellhistoric@calafell.org. S'admeten visites individuals i hi ha preus especials per a jubilats i grups. ">

Castell de la Santa Creu de Calafell

[M]

Per a visitar el Castell de la Santa Creu de Calafell cal trucar al telèfon 977 694 683 o bé enviar un correu electrònic a calafellhistoric@calafell.org. S'admeten visites individuals i hi ha preus especials per a jubilats i grups.


El Castell de la Santa Creu, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional el 1931, és un recinte fortificat d’època medieval, documentat per primera vegada l’any 1037 i es troba al nucli històric de Calafell, també d’origen medieval. El Castell i els seus entorns conformen un Parc Arqueològic a l’aire lliure, que explica a través d’una museografia renovada, episodis de la història del municipi.

El recorregut per l’interior del recinte, inclou el pas per punts destacats com ara el comunidor i l’espadanya, l’església d’estil romànic que conserva pintures medievals o la cisterna, que, durant els episodis de pirateria a la Mediterrània, va servir com a amagatall.

Al primer cap de setmana de setembre hi té lloc pels seus entorns un dels esdeveniments més populars de Calafell en els darrers anys: el Mercat Medieval de Calafell.

Per a visitar el Castell de la Santa Creu de Calafell cal trucar al telèfon 977 694 683 o bé enviar un correu electrònic a calafellhistoric@calafell.org. S’admeten visites individuals i hi ha preus especials per a jubilats i grups.

http://www.calafellhistoric.org/index.php/horaris-i-preus