Informació i reserves:
turisme@arbocenc.cat

N/A

L´Arboç és una vila amb una gran activitat cultural. El seu màxim exponent és la Festa Major, una de les més típiques de Catalunya, i declarada festa patrimonial d´interès nacional. Durant la festa hi actuen tots els grups folklòrics com a colla de diables, bastoners, gegants, bestiari, pastorets, o minyons. el moment més esperat per la majoria d´arbocencs i arbocenques és la tradicional Carretillada, quan el carrer Major a les fosques acull el ball de diables.

L´Arboç també celebra vàries fires durant l´any. La fira Modernista, la fira de la cervesa, o la Mostra de l´Enramada, dedicada a la coca enramada, un producte típic penedesenc. Però la més coneguda és la fira de Santa Llúcia que se celebra el diumenge més proper al 13 de desembre, i és reconeguda com única fira temàtica sobre les puntes al coixí de Catalunya.

Festa Major de l´Arboç

Festa Major de l´Arboç

La Festa Major de l'Arboç se celebra el quart diumenge d'agost, i és coneguda com una de les típiques de Catalunya.

N/A

Fira de Santa Llúcia de l´Arboç. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

Fira de Santa Llúcia de l´Arboç. Fira de la Punta al Coixí de Catalunya.

Se celebra el diumenge més proper al 13 de desembre, i està registrada com la única fira temàtica en l´àmbit de la punta al coixí de Catalunya. No en va la punta al coixí de l´Arboç o punta arbocenca està declarada com a Ofici Singular de Catalunya. L´Arboç ha estat capdavanter a l´hora de valoritzar aquest fet artesanal i promocionar-lo com un atractiu cultural i turístic.

N/A

Fira Modernista del Penedès

Fira Modernista del Penedès

Se celebra el darrer cap de setmana de maig. L´Arboç i els seus habitants reten homenatge al modernisme que engalana els seus edificis.

N/A

L´Enramada de l´Arboç. Mostra Enogastronòmica del Penedès.

L´Enramada de l´Arboç. Mostra Enogastronòmica del Penedès.

L´Enramada és un esdeveniment creat i concebut amb la finalitat d´acostar la coca enramada al gran públic. Un espai on degustar i conèixer aquest producte típic de casa nostra i tot allò que l´envolta.

N/A

Fira de la Cervesa Artesana

Fira de la Cervesa Artesana

El primer dissabte de maig els amants de la cervesa artesana catalana tenen una cita a L´Arboç. Els millors cervesers de Catalunya mostren els seus productes artesans a l´Arboç.

N/A