Informació i reserves: 977 167 725
turisme@arbocenc.cat

Tourist interest

Popularment es diu que l’Arboç és el poble de les cases boniques, o que l’Arboç és “Terra de bon vi i de puntes al coixí”. Sigui com sigui, l’Arboç és un poble que sorprèn el visitant. Una passejada pels seus carrers del nucli antic descobreix als visitants una vila amb molta història i amb moltes tradicions.

Recomanem especialment començar per una visita a l’Oficina de Turisme, ubicada al carrer Major 37, a Cal Rosell, un edifici d’estil modernista que també alberga el famós Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, un museu de visita obligada per tot visitant que vulgui dir amb orgull que ha estat a l’Arboç.

L’emblemàtica Giralda de l’Arboç, el carrer Major, la plaça de la Vila, l’església de Sant Julià, les façanes d’estil modernista amb les cases porticades de la plaça, el Palau Gener i Batet, l’Hospital de Sant Antoni Abat, etc.. L’Arboç és un no acabar de bellesa arquitectònica capaç d’embadalir qualsevol visitant.

Però a l’Arboç també hi trobem una gran riquesa dels anomenats recursos turístics intangibles, com poden ser la pròpia punta al coixí local, catalogada com a Ofici Singular de Catalunya; la Festa Major de l’Arboç, catalogada com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional; o les colles de Bastons o de Diables, de les més antigues de Catalunya.

La Giralda

La Giralda

Building of style neoarabe

+ More information

(Shark Museum)

(Shark Museum)

Shark Museum. "El Cau del Tauró"

+ More information

Cooperativa agrícola

Cooperativa agrícola

Fundada el 1.919, la Cooperativa Agrícola és un dels pilars de l´economia arbocenca, ja que aquesta entitat s´ha convertit en una de les més importants de la comarca.

+ More information

Sant Julià Church

Sant Julià Church

Baroque Style(1631-1647)

+ More information